4H - Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa

4H-Läger

Dagläger 

Ni som anmäler er till läger kommer att få ett utskick med rutiner gällande Covid-19. Är det så att ni ej fått den informationen så maila till: storaskuggans4hgard@telia.com som ordnar vi det!

Under skolloven ordnar vi dagläger för alla medlemmar från 7 år och upp. Vi ordnar gemensamt mellanmål, medan barnen äter medhavd lunch. För att var med på våra aktiviteter måste man även vara MEDLEM.

4H LÄGER
Vi tar hand om alla djuren, leker lekar, åker häst och vagn, kardar ull, grillar korv och mycket annat roligt! Ett perfekt tillfälle att träffa nya 4H kompisar eller gamla. Nytt för i år är att alla som går på sommarläger får varsin läger T-shirt, fyll i storlek när ni anmäler vilken vecka ni önskar gå! Kom ihåg att många veckor fort blir fyllda, först till kvar gäller!

Datum:

  • v. 44  FULLT

Tider:  (alla läger är måndag-fredag om det inte står annat ovan) kl. 10-17 (vill man lämna kl. 9.00 kostar det 250 kr extra) Kostnad: 1850 kr (2100 kr om du ej bor i Stockholms kommun) 

Du tar med dig egen lunch så står vi för mellis och skoj!

SÅ HÄR SER EN VANLIG DAGLÄGERDAG UT: Klockan tio börjar daglägerdagen! Då har vi morgonsamling med upprop, låtar, lekar och spex. Sedan går vi ut till stallet och tar hand om djuren. På måndagen har alla blivit indelade i smågrupper, om sju personer ungefär. Vi tar hand om ett djurslag varje dag, så hinner man ta hand om alla lika mycket! Klockan tolv är det äntligen lunch!  Efter lunch kan man leka ute i trädgården, rita och pyssla, göra papperslekar eller busa. Klockan ett är det dags för gemensamma aktiviteter igen. Vi gör olika saker varje eftermiddag. En dag kanske vi till exempel åker häst och vagn, leker ”snappa näsduk”, och går tipspromenad bort till grillplatsen där vi äter korv med bröd. Klockan fyra går vi ut till djuren igen och gör stallet klart för natten. Djuren fodras och pysslas om fram till klockan fem – då det är dags att gå hem!

Anmälan till lägret gör du HÄR! Anmälan är bindande och återfås endast mot uppvisande av läkarintyg.  

      & 1