4H - Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa

Full fart på 4H! Välkomna på dagläger hos oss under lovet!

Under skolloven ordnar vi dagläger för alla medlemmar från 7 år och upp. Vi ordnar gemensamt mellanmål, medan barnen äter medhavd lunch. För att var med på våra aktiviteter måste man även vara MEDLEM.

LÄGER
Djurdagläger
Som vanligt kommer vi att ha läger på alla skollov under våren. Vi tar hand om alla djuren, leker lekar, åker häst och vagn, kardar ull, grillar korv och mycket annat roligt! Ett perfekt tillfälle att träffa nya 4H kompisar eller gamla. 

Datum:

  • v. 44  FULLT

Tiderkl. 10-17 (vill man lämna kl. 9.00 kostar det 250 kr extra) 
Kostnad 1800 kr (2000 kr om du ej bor i Stockholms kommun) Du tar med dig egen lunch (vecka 28 ingår lunch) så står vi för mellis och skoj!

SÅ HÄR SER EN VANLIG DAGLÄGERDAG UT: Klockan tio börjar daglägerdagen! Då har vi morgonsamling med upprop, låtar, lekar och spex. Sedan går vi ut till stallet och tar hand om djuren. På måndagen har alla blivit indelade i smågrupper, om sju personer ungefär. Vi tar hand om ett djurslag varje dag, så hinner man ta hand om alla lika mycket! Klockan tolv är det äntligen lunch!  Efter lunch kan man leka ute i trädgården, rita och pyssla, göra papperslekar eller busa. Klockan ett är det dags för gemensamma aktiviteter igen. Vi gör olika saker varje eftermiddag. En dag kanske vi till exempel åker häst och vagn, leker ”snappa näsduk”, och går tipspromenad bort till grillplatsen där vi äter korv med bröd. Klockan fyra går vi ut till djuren igen och gör stallet klart för natten. Djuren fodras och pysslas om fram till klockan fem – då går man hem!

Anmälan till lägret gör du HÄR! Anmälan är bindande och återfås endast mot uppvisande av läkarintyg.