4H - Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa

Full fart på 4H! Välkomna på dagläger hos oss under lovet!

Under skolloven ordnar vi dagläger för alla medlemmar från 7 år och upp. Vi ordnar gemensamt mellanmål, medan barnen äter medhavd lunch. För att var med på våra aktiviteter måste man även vara medlem, se under fliken ”Om 4H”

 Höstlovsläger

  • v. 44 måndag-fredag kl. 10-17  FULLT

 

SÅ HÄR SER EN VANLIG DAGLÄGERDAG UT: Klockan tio börjar daglägerdagen! Då har vi morgonsamling med upprop, låtar, lekar och spex. Sedan går vi ut till stallet och tar hand om djuren. På måndagen har alla blivit indelade i smågrupper, om sju personer ungefär. Vi tar hand om ett djurslag varje dag, så hinner man ta hand om alla lika mycket! Klockan tolv är det äntligen lunch!  Efter lunch kan man leka ute i trädgården, rita och pyssla, göra papperslekar eller busa. Klockan ett är det dags för gemensamma aktiviteter igen. Vi gör olika saker varje eftermiddag. En dag kanske vi till exempel åker häst och vagn, leker ”snappa näsduk”, och går tipspromenad bort till grillplatsen där vi äter korv med bröd. Klockan fyra går vi ut till djuren igen och gör stallet klart för natten. Djuren fodras och pysslas om fram till klockan fem – då går man hem!

KOSTNAD:

5-dagars Läger kl. 10-17: 1 600 kr per vecka.  (1850 kr för de som ej är boende i Stockholms kommun

För de som vill komma tidigare, lägg till 200 kr/vecka och kom kl. 9  Det blir snabbt fullt – så först till kvarn!

Anmälan till lägret gör du HÄR! Obs medlemsavgiften för innevarande år måste vara betald! Anmälan är bindande och återfås endast mot uppvisande av läkarintyg.   Bild 3146