4H - Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa

Ridläger

Ridläger

Läger med hästar är bland det bästa som finns! Träffa gårdens alla snälla islandshästar som vi tar hand om under veckan. Vi kommer att blanda ridpass på banan och i terräng med teoripass och skötsel. Du träffar nya kompisar och det blir lekar och annat skoj. Man måste vara 11 år fyllda för att gå på ridläger.

Datum:

  • v24 tis-fre, med ridvana    FULLT
  • v26 tis-fre, med ridvana    FULLT
  • v30 tis-fre, med ridvana    en plats kvar
  • v31 tis-fre, med ridvana     FULLT
  • v32 tis-fre, med ridvana     FULLT

v33 tis-tors, TRÄNINGSLÄGER VUXNA för Annika Jansson FULLT

Tider: 9-16 (lunch tar man med sig själv) Med ridvana menas att man ska kunna rida hästen obehindrat i skritt och trav/tölt ute i terräng. 

Ungefär såhär kan en ridläger dag ut:

Första dagen kommer ni till gården kl. 9.00. Vi börjar med att fika och presenterar oss för varandra, går igenom veckan och framförallt hälsar på hästarna. Vi äter sedan lunch (som ni tar med själva) tillsammans. Efter lunch hämtar vi hem hästarna och gå igenom skötsel, sadling och tränsning. Sen är det dags för första lektionen på banan. Under veckan kommer man att få rida många olika hästar. Man kommer att rida två pass per dag, vi kommer även att ha teori och titta på filmer om hästar och massa annat kul. Sista dagen kl. 13.00 blir det en liten uppvisning för föräldrarna innan vi fikar och det är dags att åka hem.

Tider: 9-16 förutom fredag 9-14.

Kostnad: Barn/ungdom 2600 kr (Fika/mellis ingår), Vuxen 2700 kr (lunch ingår på vuxenlägret) .  

bild 379 bild 180 bild 115