4H - Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa

Personal och ledare

Gårdens alla aktiviteter anordnas av vår kompetenta personal och våra duktiga ledare. De som deltagit i verksamheten känner säkert igen fler än en!

Under veckodagarna arbetar ordinarie personal på gården, medan aktiviteter under helger och skollov oftast leds av vår extrapersonal och ledare.

De ideella ledarna spelar en stor och viktig roll på gården! Läs mer om dem under ”jr-ledare” och ”ledare”.
Vi arbetar kontinuerligt med att erbjuda kurser och vidareutveckling för våra nya och gamla ledare, mycket i samarbete med 4Hs läns- och riksförbund.

Våra ledares otroliga engagemang och glöd är skälet till att vi kan bedriva en verksamhet som genomsyras av positivitet!

Är du intresserad av att söka jobb hos oss? Skicka ditt CV till storaskuggan2@hotmail.com

För tillfället söker vi en ridlärare till verksamheten:

Stora Skuggans 4H-gård bedriver ridskola i mindre omfattning med stora ambitioner och hög kvalité. Gården ligger på Norra Djurgården i Stockholm. På anläggningen finns 7 islandshästar som går i ridskolan samt turridning.

Gården har ca 50 ridelever per vecka och de rider i grupper mellan 4-5 stycken. Verksamheten innehåller allt från nybörjargrupper till specialgrupper i dressyr.

Vi söker en ridlärare med erfarenhet och ambition att förstärka och vara med i utvecklingen av vår ridskoleverksamhet. Arbetet innebär att vara ridlärare med lektionsverksamhet på alla nivåer samt en del stalltjänst.

Vi söker dig som har minst level II som utbildningsbakgrund eller motsvarande inom islandshästförbundet, och erfarenhet av undervisning på ridskola. De med islandshäst vana prioriteras. Du ska vara positiv och ansvarstagande. Du ska ha god förmåga att samarbeta och hålla hästarnas bästa i fokus.

Du ska ha en god pedagogisk förmåga och framförallt ett stort engagemang för ditt arbete och dina elever.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet, erfarenhet och referenser. Vi ser gärna att du är en aktiv ryttare och kan med fördel få rida hos oss.

Arbetslivserfarenhet: Ridledare / Ridlärare, erfarenhet efterfrågas. Erfarenhet av islandshästar prioriteras.

Om lön: enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor: vardagar, kvällar, helger. Timanställning, ca 6 timmar i veckan, mer vid behov.

Ansökan skickas till storaskuggan2@hotmail.com senast den 31/1-17

Vid frågor, kontakta Verksamhetsansvarig Annika Jansson 070-236 54 14