4H - Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa

Mini-ledare

minildareMini ledare är första steget i Stora Skuggans 4H-gårds ledarprogram. Mini Ledare kan man bli från att man är 11 år gammal. I augusti varje år så hålls en utbildning som är obligatorisk för att man ska få bli mini ledare. kurserna hålls av våra ungdomsledare. Mini ledarnas roll på gården är ta hand om de yngre medlemmarna på gården och se till att de trivs. Hjälpa till på läger, ponnyvarv och marknader. Som mini ledare är man också ett ansikte utåt mot besökare och man får gärna visa de runt på gården. Mini ledarna får rabatt på vissa aktiviteter såsom läger och övernattningar, dvs betalar halva avgiften.

Är du intresserad av att bli mini ledare kan du ta kontakt med en av mini ledarnas handledare:

Fredrika Frid-ungdomsledare

Astrid Hallén-ungdomsledare

Anna Segerström-personal

Hösten 2018 är följande kurser planerade:

  • Miniledarutbildning:

Intresseanmälan görs till mail: storaskuggans.miniledare@hotmail.com kursen är gratis, endast medlemsskap krävs.

Välkomna!

LEDARTRÄFFAR Ledarträffarna är till för alla från 11 år som är ledare i klubben. Tillsammans hittar man på olika aktiviteterna. Klicka här för att se datum för träffarna denna termin.

Varje träff har olika teman och inför varje träff skickas en inbjudan ut till alla ledare med mer info och hur man anmäler sig. Har ni några frågor kan ni maila: storaskuggans.miniledare@hotmail.com