4H - Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa

Nya Nyheter..

Gården har under en längre tid letat efter lämpliga hästar som kan ersätta våra trokänare Pirat och Fatima som ska få gå i pension. Vi har nu hittat en B-ponny som heter Rowdy Boy och han kommer att sättas in i verksamheten under sommaren och sedan användas till både ponnyvarv, körningar och läromästare för våra ungdomsledare och djurskötargrupp special. Fatima kommer att åka till sitt nya hem redan torsdagen den 2 Juni. Hon flyttar till Enköping till en tjej som heter Johanna och har arbetet på gården i många år. Hon kommer få ett jättebra liv och massa nya hästkompisar. Det betyder också att Rowdy Boy kommer till gården på torsdag kväll och ni är välkomna ut och hälsa på honom under helgen. Han är en 4-årig welsh ponny sek. B och grå skimmel. Vi hoppas att han ska passa och han verkar vara en riktig pärla. Ponnyvarvet tar SOMMARUPPEHÅLL från den 2 Juli till den 13 augusti.. Ni är välkomna ut att titta på djuren i hagarna.. Ta även en titt under fotoalbum då senaste bilderna från vårmarknaden är inlagda.. Titta och njut!!!

Välkomna!


About the Author:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *