Okategoriserade

Mini Jordbruksskola..

Mini jordbruksskolan 

På stora skuggans 4H gård! 

Hej alla glada! 

Nu är våren åter kommen och alla vet väl vad de innebär! BLOMMOR! Jag (Cicci) kommer därför nu i april starta upp en grupp där vi kommer fokusera på att odla! 

Kursen är för Dig mellan 8-12 år som vill ta hand om och sköta om djur, plantera, odla grönsaker, växter samt baka och laga maträtter med ekologiskt odlade produkter från gården! 

  • Hur lagar man en djurgårdspizza?
  • Hur gör man smaskiga 4H bullar?
  • Kan man ha grisar hemma?
  • Kan man dressera kaniner?

Här kommer du får Du odla på din egen jordplätt i vårt fantastiska trädgårdsland och ta med hem dina egna grönsaker och blommor helt ekologiskt gjorda! Ni kommer att få odla era egna grönsaker och sedan gör vi en smaskig pizza eller en tårta till kaninerna! 

På kursen kommer Du att får lära Dig hur en gård fungerar, ta hand om djuren, hjälpa till med att mata och se till att de trivs i sina hagar! 

 Vi kommer så klart också pyssla och sjunga och lära oss att all mat inte behöver komma från ICA! 

Anmäl dig nu. Kursen börjar den onsdagen den 6:e april och fortsätter alla onsdagar till den 8:e juni. Tid 16.30-18.00 på Stora skuggans 4H gård 

Anmäl dig till ceciliae_neyman@hotmail.com 

Pris: 300 kronor för 10 tillfällen 

ANMÄLAN
1. Se till att du har giltigt medlemskap.
2. Betala in hela aktivitetsavgiften till pg. 446 24 31-0. Märk noga med namn, personnummer och vilken aktivitet det gäller.
 

3. Invänta bekräftelse från gården. Om aktiviteten skulle bli fullbokad returneras hela den betalda summan.