4H - Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa

4H-Läger

Info om vårt 4H-LÄGER

4H LÄGER

Under skolloven ordnar vi dagläger för alla medlemmar från 7 år och upp. Vi ordnar gemensamt mellanmål, medan barnen äter medhavd lunch. För att var med på våra aktiviteter måste man även vara MEDLEM.

LEDARLÄGER – vecka 29 kommer vi i sommar att anordna en ledarvecka. Den är till för alla som är över 11 år och kommer vara fullspäckad med roliga aktiviteter, vi kommer fördjupa oss inom alla djurslagen, åka på studiebesök, lära oss om odling och hantverk och mycket mer. Du anmäler dig som vanligt via formuläret och lägret kostar: 925 kr för dig som bor i Stockholms kommun och 1050 kr för dig som bor utanför. Tiderna är måndag-fredag kl. 10-17. Hoppas vi ses i sommar 🙂 

Vi släpper nu fler platser till sommarens läger:

Tider:  (alla läger är måndag-fredag om det inte står annat ovan) kl. 10-17 (vill man lämna kl. 9.00 kostar det 250 kr extra)  GLÖM INTE att fylla i T-shirt storlek när ni anmäler vilken vecka ni önskar gå!

Du tar med dig egen lunch så står vi för mellis och skoj! Anmälan är bindande och återfås endast mot uppvisande av läkarintyg.  Ni som anmäler er till läger kommer att få ett utskick med rutiner gällande Covid-19. Är det så att ni ej fått den informationen så maila till: storaskuggans4hgard@telia.com som ordnar vi det!

SÅ HÄR SER EN VANLIG DAGLÄGERDAG UT: Klockan tio börjar daglägerdagen! Då har vi morgonsamling med upprop, låtar, lekar och spex. Sedan går vi ut till stallet och tar hand om djuren. På måndagen har alla blivit indelade i smågrupper, om sju personer ungefär. Vi tar hand om ett djurslag varje dag, så hinner man ta hand om alla lika mycket! Klockan tolv är det äntligen lunch!  Efter lunch kan man leka ute i trädgården, rita och pyssla, göra papperslekar eller busa. Klockan ett är det dags för gemensamma aktiviteter igen. Vi gör olika saker varje eftermiddag. En dag kanske vi till exempel åker häst och vagn, leker ”snappa näsduk”, och går tipspromenad bort till grillplatsen där vi äter korv med bröd. Klockan fyra går vi ut till djuren igen och gör stallet klart för natten. Djuren fodras och pysslas om fram till klockan fem – då det är dags att gå hem!

SOMMARLÄGRET ÄR IGÅNG!!!!!

Kom ihåg - först till kvarn gäller!