4H-Läger

4H LÄGER Under skolloven ordnar vi dagläger för alla medlemmar från 7 år och upp. Vi ordnar gemensamt mellanmål, medan barnen äter medhavd lunch. För att var med på våra aktiviteter måste man även vara MEDLEM.

v.24 v.25, v.26, v.27, v.29, och v.32 är fulla!

Tider:  Alla läger är måndag-fredag (v. 25 måndag-torsdag)  kl. 10-17 (vill man lämna kl. 9.00 kostar det 250 kr extra) GLÖM INTE att fylla i T-shirt storlek när ni anmäler vilken vecka ni önskar gå!

Du tar med dig egen lunch så står vi för mellis och skoj! Anmälan är bindande och avgiften återfås endast mot uppvisande av läkarintyg. 

SÅ HÄR SER EN VANLIG DAGLÄGERDAG UT:

Klockan tio börjar daglägerdagen! Då har vi morgonsamling med upprop, låtar, lekar och spex. Sedan går vi ut till stallet och tar hand om djuren. På måndagen har alla blivit indelade i smågrupper, om sju personer ungefär. Vi tar hand om ett djurslag varje dag, så hinner man ta hand om alla lika mycket! Klockan tolv är det äntligen lunch!  Efter lunch kan man leka ute i trädgården, rita, pyssla, spela fotboll eller busa. Klockan ett är det dags för gemensamma aktiviteter igen. Vi gör olika saker varje eftermiddag. En dag kanske vi till exempel åker häst och vagn, leker ”snappa näsduk”, och går tipspromenad bort till grillplatsen där vi äter korv med bröd. Klockan fyra går vi ut till djuren igen och gör stallet klart för natten. Djuren fodras och pysslas om fram till klockan fem – då det är dags att gå hem!

Miniläger:

Är för våra yngsta medlemmar 3-6 år gamla. Klockan tio har vi samling varje dag med upprop, lekar och sjunger lite sånger. Vi tar sedan hand om alla djuren på gården och lär oss om hur man tar hand om de på bästa sätt. Lunch lagas på gården som vi äter tillsammans klockan tolv. Efter lunch har vi lite olika aktiviteter varje dag där barnen själva får vara med och bestämma. Klockan två avslutar vi för dagen och det är dags att gå hem!

Ledarhelg:

Efter förra årets populära ledarvecka tänkte vi i år ha en hel helg med övernattning för alla våra ledare. Du behöver vara minst miniledare för att anmäla dig till lägret. Vi kommer hitta på massor av olika aktiviteter, laga mat tillsammans och såklart vara mycket med djuren och lära oss om de!

Datum: 1-3 juli, samling fredag kl. 18.00 avslutning kl. 13 på söndag

Övernattningen kostar 600kr

- Först till kvarn gäller!