4H-Läger

4H LÄGER Under skolloven ordnar vi dagläger för alla medlemmar från 7 år och upp. För att var med på våra aktiviteter måste man även vara MEDLEM. 

Under VT-24 har vi läger:

Tider:  måndag-fredag  kl. 10-17 (vill man lämna kl. 9.00 kostar det 250 kr extra), se info vid anmälan!

SÅ HÄR SER EN VANLIG DAGLÄGERDAG UT:

Klockan tio börjar daglägerdagen! Då har vi morgonsamling med upprop, låtar, lekar och spex. Sedan går vi ut till stallet och tar hand om djuren. På måndagen har alla blivit indelade i smågrupper, om sju personer ungefär. Vi tar hand om ett djurslag varje dag, så hinner man ta hand om alla lika mycket! Klockan tolv är det äntligen lunch!  Efter lunch kan man leka ute i trädgården, rita, pyssla, spela fotboll eller busa. Klockan ett är det dags för gemensamma aktiviteter igen. Vi gör olika saker varje eftermiddag. En dag kanske vi till exempel åker häst och vagn, leker ”snappa näsduk”, och går tipspromenad bort till grillplatsen där vi äter korv med bröd. Klockan fyra går vi ut till djuren igen och gör stallet klart för natten. Djuren fodras och pysslas om fram till klockan fem – då det är dags att gå hem!

 

På våra sommarläger får man även en läger T-shirt!

Du tar med dig egen lunch så står vi för mellis och skoj! Anmälan är bindande och avgiften återfås endast mot uppvisande av läkarintyg.