Djurskötargrupper

På både vardagar och helger erbjuder vi djurskötargrupper för våra medlemmar. Gruppernas stora fokus är djurskötsel men även 4H-lära, trädgård och hantverk. I grupperna för äldre medlemmar fördjupar vi oss i de olika djurslagen på gården. För att delta i en djurskötargrupp måste man vara medlem, kolla så att du betalt medlemsavgiften för året eller om du vill teckna medlemskap gör du det HÄR!

 

Ni som anmäler er till en djurskötargrupp kommer att få ett utskick med rutiner gällande Covid-19. Är det så att ni ej fått den informationen så maila till: storaskuggans4hgard@telia.com så ordnar vi det!

 

I de grupper som ej är riktade till ledare har vi ett maxantal på 3 miniledare per grupp. Har gruppens maxgräns av miniledare nåtts får man ställa sig som reserv eller anmäla till annan grupp.

Djurskötargrupper start v. 6-v. 22 uppehåll v. 9 & v. 15 OBS! Måndag uppehåll även v. 16, torsdag-söndag uppehåll även v. 21

 

FRÅN 7 år: Måndagar och torsdagar kl. 16-17.30 Ledare för dessa är Belinda tillsammans med våra Jr.ledare och miniledare.    

Lördagar och söndagar kl. 13-17. Ledare för dessa är Hannah, Filippa, Julia och Alba tillsammans med våra Jr.ledare och miniledare. Måndag, torsdag och söndag är fullt! 

 

FRÅN 11 år och för ledare: Onsdagar kl. 16.00-17.30 Gruppen riktar sig till våra ledare och kommer att hålla på med mer avancerad djurskötsel tillsammans med djuransvariga Anna Segerström 

Fredagar kl. 15.30-17.00 Denna grupp riktar sig till de lite äldre medlemmarna. Man tar hand om gårdens djur och fodrar och fördjupar sig inom de olika djurslagen. Ledare är Clara Gonzales.

 

Kostnad: vardagar: 1820 kr (onsdagar 1950kr), helger: 2800 kr