Stötta Skuggan

Stora Skuggans 4H-gård är en ideell förening som är helt beroende av stöd i olika former. Under senaste två åren har en del av det bidrag som gården tidigare fått från Östermalms stadsdelsnämnd dragits ned. Tillsammans med ett otroligt engagemang från både medlemmar och besökare har vi försökt att påverka nämnden genom bla en namninsamling som lämnades in med flera tusen namnunderskrifter hösten 2019. Tyvärr blev det en minskning av bidraget även 2020 men vi arbetar på flera fronter för att få in bidrag från andra stiftelser och bidragsgivare och vi kommer självklart att fortsätta med detta arbete. Vill ni läsa mer om vad som hänt kan ni göra det HÄR!

Följ oss gärna på facebook och instagram för senaste nytt!

Vill ni stötta gården ekonomiskt får man gärna donera ett bidrag till gårdens pg. 446 24 31-0 eller swisha till 123 147 54 82 och skriva ”Stötta Skuggan”. Alla bidrag är välkomna, stora som små. Man får även hemskt gärna bli medlem, det kan du läsa om HÄR!

 

FOTOKALENDER: I år igen kommer vi att sälja fotokalendrar för 2022 som man kan köpa och samtidigt stötta gården. Alla bilder är på djuren som bor på gården och är tagna av Therese Hübner. Kalendern kostar 150 kr och bokas genom att man mailar: storaskuggans4hgard@telia.com.

Tusen TACK för allt ert engagemang och för alla bidrag som är så betydelsefulla!