4H - Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa

Kurser/föreläsningar

Info om våra KURSER

Under terminerna försöker vi genomföra flera olika utbildningar och kurser. Vissa är återkommande varje år medans vissa hålls enstaka tillfällen.

Har du önskemål om föreläsningar eller kurser som du vill att gården arrangerar så kontakta oss gärna på: Storaskuggans4hgard@telia.com

Kurser HT 21

LEDARTRÄFFARLedarträffarna är till för alla från 11 år som är ledare i klubben. Tillsammans hittar man på olika aktiviteter! Ansvarig för ledarträffarna är Felicia tillsammans med våra ungdomsledare. Varje träff är mellan kl. 18-20 och oftast på gården. Har ni några önskemål på aktiviteter ni sklle vilja göra så hör av er till Felicia. 

Under hösten kommer ledarträffarna vara dessa datum:

  • Vi återkommer med datum längre fram

Anmäl er till: felicia.fridheim@4h.se

MINILEDARUTBILDNING: Är första steget i Stora Skuggans 4H-gårds ledarprogram. Mini-ledare kan man bli från att man är 11 år gammal. I september varje år så hålls en utbildning som är obligatorisk för att man ska få bli mini-ledare. Kurserna hålls av våra ungdomsledare. Mini-ledarnas roll på gården är ta hand om de yngre medlemmarna på gården och se till att de trivs, hjälpa till på läger, ponnyvarv, marknader osv. Som mini-ledare är man också ett ansikte utåt mot besökare och man får gärna visa de runt på gården.

  • 26 september 2021 kl. 9.30-12 FULLT

HELGSKÖTARKURS: Helgskötarutbildningen är både en teoretisk och praktisk utbildning i djurskötsel anpassad till de djurslag vi har på gården. Utbildningen är gratis, förutom medlemskap i Stora Skuggans 4H-klubb.

Du kan läsa mer om vad det innebär att vara helgskötare HÄR!

  • Nästa tillfälle: 9/9 kl: 18-20 och 12/9 kl. 9-16. Man måste delta på båda tillfällena för att få gå utbildningen.