Okategoriserade

Nytt på gården

Fåren på sommarbete

Nu har vi kommit fram till sista lägerveckan för denna sommar. Vi tackar alla barn, ledare och djur som har förgyllt sommaren här på Stora Skuggan. Personalen håller i dagsläget på att planera hästterminen och så snart alla datum och aktiviteter är satta så kommer information att komma upp på hemsidan samt medlemsbrev att skickas ut till alla våra medlemmar.

Tyvärr så råkade 4H gårdens får ut för ännu en hundattack igår morse. Ett lamm blev så illa skadat att den var tvungen att avlivas på plats. Tackan Ebba är även försvunnen och vi har sökt av området med både människor och hundar men tyvärr inte hittat henne. Ser du eller hör du något får du gärna kontakta gården. Fallet är polisanmält. För djurens skull, håll din hund kopplad.

Vi ser fram emot en rolig höst här på Stora Skuggans 4H-gård!