Okategoriserade

Nya 4H-kaniner

Nya kaniner på 4H-gården.. Vi har fått två nya kaniner på gården som ska användas både som kelkaniner och i avel. Den ena är en Fransk Vädurshona som är 6 månader gammal och har färgen blå mantel, hon kommer att bo i kaninhus 1 här på gården. Än så länge är hon lite rädd men vi hoppas att hon snart kommer vänja sig och börja trivas. Den andra kaninen är en Dvärg Vädurshona som är 5 månader gammal och har färgen Isabella, hon kommer att bo med de mindre kaninerna i kaninhus 2, hon älskar att bli kelad med och kan nog bli en riktigt duktig hoppkanin om någon vill träna henne. Båda kaninhonorna behöver nu namn och därför att vi en namntävling som håller på till på fredag den 18 november då vi utser de nya namnen. Maila ditt förslag till: storaskuggan2@hotmail.com