Okategoriserade

Vårens aktiviteter är här!!

Nu har vi planerat in vårens aktiviteter så titta noga på hemsidan för att se vad du ska anmäla dig till i vår! Det kommer att vara körgrupper, djurskötargrupper, voltigegrupper, läger, övernattningar, miniledarutbildningar, marknad och massa annat kul.
All verksamhet startar upp igen v. 7!
 
Det som är nytt för terminen är att barnkalasmailen är borttagen och det som gäller nu är att ringa till gården: 08-166206 eller maila: storaskuggans4hgard@telia.com om du vill boka in ett barnkalas under terminen. Det är redan flera datum som är bokade så det gäller att vara ute i god tid, välkomna med förfrågan!
 
Gården är öppen helger och vardagar kl 10-15, all verksamhet startar upp v. 7!
 
Välkomna till en fantastisk vår här på Stora Skuggans 4H!!
 
 
Vårkänslor...