Okategoriserade

Vårtecken..

Ett riktigt vårtecken har nu kommit och vi är så glada. En av våra Åsbohönor har legat och ruvat på sina ägg och igår så kläcktes 3 av de, så nu är vi stolta ägare av 3 stycken smår kycklingar!! Under de närmaste veckorna behöver både mamma höna och kycklingarna lugn och ro men när de är redo så kommer de att släppas ut i den lilla hönsgården och då är ni hjärtligt välkomna att titta!

Igår anlände även galten Persbrandt till gården som vi har fått låna av Rosie Nillson i Sala. Persbrandt är en Svensk minigris och 2 år gammal. Han är här för att betäcka Birgit så att vi till sommaren ska få griskultingar. Än så länge så är Persbrandt inne i stallet för att göra sig lite hemmastadd men så småningom kommer han att släppas ihop med Birgit och då kan ni hälsa på grisarna i deras hage.

Varmt Välkomna till oss!