Okategoriserade

Helgerna på 4H

Nu har alla djuren och djurbebisar börjat få komma ut i sina hagar, ni är hjärligt välkomna och besöka gården och våra djur. Öppetiderna är Måndag-Söndag 10-15. Under helgerna har vi ponnyvarv kl. 11.15-12.15 samt häst och vagnturer kl. 13-14 fram till 2 Juni. Det är gårdens hästar som används i denna verksamhet och då det är mycket folk som vill komma och rida och åka häst och vagn så ber vi er att vara ute i god tid då vi stänger kön vid 11.45 på ponnyvarvet. Detta är för att hästarnas skull och vi ber er respektera detta.

Söndagen den 27 maj kl. 11-15 är det 4H marknad på gården. Det kommer att vara häst och vagn turer, ponnyvarv, café, klapphörna, försäljning från vår gårdsbutik och information om 4H-gården och klubbens verksamhet!

Vi önskar er varmt välkomna!

Nordsvenska hästen Hermes