Okategoriserade

Gården stängd 13/2-20/2

Hej alla medlemmar!

Gården har under hösten tillsammans med anticimex försökt att bekämpa de råttor som dykt upp bla. efter byggnationerna av Norra Djurgårdsstaden. Vi har tyvärr inte riktigt lyckats och nu ser vi ingen annan lösning än att sanera gården för att få bort problemet helt! Detta medför att vi under en veckas tid kommer att hålla gården stängd from onsdagen den 13/2 tom onsdagen 20/2. Ponnyvarvet och verksamheten startar upp en vecka senare än planerat! Alla stallbyggnader och gårdsområdet kommer att vara stängt! Vi hoppas att ni har överseende med detta!  Välkomna tillbaka den 20/2

Hälsningar, Stora Skuggans 4H-klubbs styrelse och personal.

Hemsidan är nu uppdaterad och du kan gå in och anmäla dig till vårens alla aktiviteter! Mini 4H, hästis, vissa ridgrupper och lördagsgruppen är redan fulla. Är det många som är intresserade så kan vi starta upp fler grupper, hör av er då!

Ponnyvarvet startar vecka 8.

Vill du ha löpande information i form av månadsbrev så anmäl på denna adress:

http://storaskuggans4hgard.us6.list-manage1.com/subscribe?u=307d9044004a6b6a08eaf0d36&id=83ded55c4b

Hör av dig till gården om du har några frågor!

Välkomna till en härlig vår på Stora Skuggans 4H-gård