Okategoriserade

SOMMARLOV

Under sommaren är gården fylld av härliga medlemmar som går på läger, tar hand om djuren, träffar nya och gamla kompisar, leker och lever 4H-liv.

 

Som besökare är man välkommen att titta på djuren i hagarna som vanligt men stallet är stängt när lägret är där. Under sommaren går djuren ute på bete och kan vara utspridda på hela området så det kan vara en bit att gå om man vill se alla. Vill man fika eller äta något kan man gå till SKAFFERIET eller STORA SKUGGANS VÄRDSHUS se deras öppettider genom att klicka på länkarna.

 

Höstens kurser och aktiviteter släpps vecka 33 och det går inte att ställa sig på kö, anmäla intresse eller göra en anmälan förrän hemsidan är uppdaterad. Håll utkik på våra sociala medier FACEBOOK & INSTAGRAM  GLAD SOMMAR önskar vi på Stora Skuggans 4H-gård