Okategoriserade

Vårmarknad..

Söndagen den 22 Maj är det VÅRMARKNAD på Stora Skuggans 4H-gård.

Gården är öppen mellan kl 11 och 15

Under dagen kan du titta på fårvallning, gå tipspromenad, rida ponnyvarv, åka häst och vagn, mysa med alla djuren i våran klapphörna, meta i fiskdammen och ta en härlig fika i vårat café. Information om gården och våran verskamhet finns att hämta och ledare, personal och ideella kommer att finns på plats och svara på alla era frågor. Det kommer även att vara en liten 4H-företagsutsällning, prova att leta djurspår och prova på att karda ull.

En heldag fylld med aktiviteter du bara inte kan missa.

Vill du hjälpa till med något under dagen eller kanske baka något så hör av dig till gården och prata med Anna Segerström, mail: storaskuggan2@hotmail.com

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!!!