Okategoriserade

Vårens aktiviteter är här!

DSC01953 Välkomna till ännu en fantastisk termin här hos oss på Stora Skuggans 4H-gård. Hemsidan är nu uppdaterad med gårdens kurser. Det blev tyvärr några felskrivningar i medlemsbrevet gällande kursstarter av mini 4H men ni hittar de korrekta här på hemsidan.

Här är några nyheter som ni inte får missa:

– ÅRSMÖTE, söndagen den 8 mars kl. 13.00 i klubbhuset. Det är här man väljer årets ledare,    styrelse samt andra representanter. Vi går även igenom det gånga året och fikar med hembakade semlor som är en gammal tradition.

– HELDAGSRIDLÄGER, efter stor efterfrågan av ridgrupper och ridläger har vi nu besämt att prova några veckor under sommaren 2015. Man anmäler sig per dag men man får självklart anmäla sig till fler dagar. Du hittar all information under fliken läger.

– Under våren kommer vi att ha en storslagen invigning av det nya Islandshäststallet. Något datum är ej bestämt men håll utkik här på hemisdan.

– Ni har väl inte missat att vi finns på både facebook: https://www.facebook.com/#!/StoraSkuggans4Hgard samt på instagram: @storaskuggans4h där får du de senaste uppdateringarna om gården.

Vi önskar er alla hjärtligt välkomna till en farfyllt och fullspäckad vår här på Stora Skuggans 4H-gård