4H - Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa

Information till besökare

Hej alla besökare!

Vi är som många kanske redan vet eller har märkt av igång med en stor byggnation. Detta är ett nytt stall till islandshästarna på gården. Vecka 10-12 kommer framkomligheten runtom gården vara begränsad då vi gräver för ett nytt avlopp. Detta påverkar även ponnyvarvet som kommer att gå en annan sträcka under denna tid. Vi hoppas att ni har överseende med detta. Djuren kommer att gå ute i sina hagar som vanligt och det går självklart bra att titta på de där.

Varmt välkomna!


About the Author:

2 thoughts on “Information till besökare

  1. 15 mars 2015 at 14:35

    Jag skulle vilja besöka gården med mina barnbarn 4 och 9 år. De går ju i skolan och på dagis och jag brukar känts dom vid 15-tiden. De bor på söder. Finns det inga möjligheter att komma efter kl 16 vardagar?!
    Farmor

  2. Hej!
    Djuren är ute i sina hagar under dagtid. Vid ca 16-tiden tas de in i stallet för kvällsfodring. Vissa dagar har vi medlemsverksamhet som är med djuren men om ni frågar får ni säkert komma in och kolla! Bästa Hälsningar, Anna Segerström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *