4H - Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa

Hej alla besökare och medlemmar!

Det går just nu kvarka på flera stallar i Stockholms området (INTE HOS OSS). Kvarka är en smittsam luftvägsinformation som orsakas av en bakterie. Smittan kan spridas direkt eller indirekt. Direkt genom att en sjuk häst kan hälsa på andra hästar, till exempel genom att de står bredvid varandra i stallet, eller går i samma hage. Smittan kan också spridas indirekt, genom personer, inredning eller redskap som varit i kontakt med sjuka hästar. Det är därför av högsta vikt att inte komma till gården i samma kläder som man vistats i andra stallar med för att undvika smittspridning. Vi är ytterst tacksamma om ni hjälper oss med detta.


About the Author:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *