Okategoriserade

Senaste Nytt ”Stötta Skuggan”

Kampen fortsätter!

Det har väl inte undgått någon att Östermalms stadsdelsnämnd dragit ned bidraget för gården i år! HÄR kan du läsa mer om vad Östermalmsnytt skriver. Andrea Ström som är ny ordförande i nämnden har gett sitt svar på artikeln HÄR. Hjälp oss gärna genom att maila dina synpunkter till andrea.strom@stockholm.se

Vi har startat en namninsamling som vi kommer att lämna in till nämden i hopp om att de ska ompröva beslutet, skriv under HÄR! Tidningen Mitt i Östermalm har även skrivit en artikel om insamlingen, den kan ni läsa om HÄR!

Vill ni stötta gården ekonomiskt får man gärna donera ett bidrag till gårdens pg. 446 24 31-0 eller swisha till 123 147 54 82 och skriva ”Stötta Skuggan”. Alla bidrag är välkomna, stora som små. Man får även hemskt gärna bli medlem, det kan du läsa om HÄR!

Som tidningen Östermalmsnytt skrev i helgen,Nu mobiliserar Stora Skuggans 4H-gårdså är det precis så. VI KOMMER INTE ATT GE UPP, tillsammans är vi starka!

Följ oss gärna på facebook och instagram för senaste nytt!

TUSEN TACK FÖR ALLT ERT ENGAGEMANG, det är otroligt betydelsefullt!