Okategoriserade

HÖSTEN ÄR HÄR!

Hemsidan är nu uppdaterad med höstens alla grupper och kurser så in och anmäl er! Vi har laddat upp med massvis av roliga och spännande aktiviteter för alla åldrar! 

Vi vill TACKA alla som kommit förbi gården och skrivit under vår namninsamling pga det minskade bidraget från Östermalms stadsdelsnämnd, det betyder otroligt mycket för oss att se allt detta engagemang för vår gård! 

Under 2019/2020 är vi tvungna att bygga om våra kaningårdar så att vi följer Länsstyrelsens nya regelverk vad gäller mått på kaninhus och kaningårdar. Då 4H-gården är en ideell förening har vi inte tillräckligt med ekonomiska medel till att kunna genomföra detta. Vi söker nu därför sponsorer och bidragsgivare som kan hjälpa oss. Det gäller allt från snickerier, markarbete, hagmaterial osv. Har du möjlighet att hjälpa oss blir vi otroligt glada. Ni kan antingen ringa eller maila gården och prata med Anna om ni vill bidra med en större summa eller om ni kanske är snickare eller har byggfirma. Man kan även swisha gården på 123 147 54 82 och märka betalningen med ”kaninhus”. Vi är tacksamma för alla bidrag, stora som små! 

Har du inte fått medlemsbrevet så kan du klicka HÄR! Vi blickar nu framåt mot en härlig höst tillsammans här på Stora Skuggans 4H-gård!