Okategoriserade

Manifestation!

Delta i vår manifestation!

Väldigt många känner säkert till att vårt stöd drogs ned med hela 150 000 kronor år 2019 från Östermalms stadsdelsnämnd. Både medlemmar och besökare har ställt frågan, ”vad kan vi göra för att få politikerna att lyssna?” Under hela våren och sommaren har ni fantastiska besökare och medlemmar stöttat och hjälpt oss med både bidrag men även genom att skriva på vår namninsamling som det nu är dags att lämna in! 

Stora Skuggans 4H-gård är ett stort utflyktsmål och en oerhört betydelsefull och viktig verksamhet för väldigt många, och framförallt för ungdomar, 4H-gården är en av oaserna i Stockholm på Östermalm i Nationalstadsparken. Under många år har gården fått stöd från Östermalms stadsdelsnämnd, men i år har det dragits ner markant med hela 150 000 kronor och vi känner oss nu mycket oroade över utvecklingen som börjat ske hos Östermalms stadsdelsnämnd där man inte längre har samma syn på vår verksamhet som man hade tidigare.

Torsdagen den 24 oktober kommer vi att delta på stadsdelsnämndens ”öppna möte” där vi kommer att lämna över namninsamlingen men också har chansen att ställa frågor till de ansvariga. Vi behöver nu er hjälp och ser gärna att så många som möjligt kan delta, stora som små, besökare som medlemmar, mammor som pappor, släkt och vänner! Det är nu som vi har chansen att göra oss hörda!

Vi samlas utanför Östermalmsskolan kl. 17.45 för att sedan gå in till öppna frågestunden kl. 18.00. Kan du vara med? Maila gärna gården på: storaskuggans4hgard@telia.com

Bästa hälsningar och med hopp om att just du kommer, Stora Skuggans 4H-gårds styrelse